<< Takaisin tilaukseen

Lahjakorttien ehdot

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joka sisältää linkin laskuun. Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistus mahdollisten virheiden varalta. Asiakkaan tulee ottaa yritykseen yhteyttä välittömästi, jos haluaa mahdollisesti muuttaa tai korjata tilauksen yksityiskohtia.

Maksaminen

Verkkokaupan valuutta on euro. Tuotteet maksetaan yrityksen tarjoamilla maksutavoilla etukäteen. Asiakas maksaa tuotteen asiakkaan sähköpostiin lähetetyllä laskulla. Lasku löytyy myös asiakkaan henkilökohtaisesta asiakasprofiilista yrityksen verkkosivuilla. Tilaus käsitellään vasta, kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä.

Yritys pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

Ilmoitamme asiakkaan sähköpostiin, kun maksusuoritus näkyy yrityksen tilillä.

Toimitusajat

Toimitamme lahjakortit valitulla toimitustavalla, kun maksu näkyy yrityksen pankkitilillä. Lahjakortit löytyvät myös asiakkaan henkilökohtaisesta asiakasprofiilista yrityksen verkkosivuilla.

Voimassaoloaika

Lahjakortti on voimassa vuoden ajan siitä päivästä lähtien, kun tilaus on tehty.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen. Asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tilatessaan verkkokaupasta asiakas sitoutuu kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

<< Takaisin tilaukseen