Usein kysytyt kysymykset

Kauanko toimituksessa kestää?

Toimitus kestää noin 4-12 viikkoa siitä, kun tilauksen maksusuoritus näkyy tilillämme. Toimitusajassa on pientä vaihtelua räätäleiden työmäärästä ja postituksista riippuen.

Voidaksemme toimittaa laadukkaita paitoja edullisesti, käsittelemme alle 10 kpl tilaukset erissä. Alle 10 kpl tilaukset käsitellään vähintään 4 kertaa vuodessa, ja seuraavan tilauksen aikataulu ilmoitetaan ennen tilausta.

Yli 10 kpl tilaukset toimitetaan n. 4-6 viikossa. Voit myös kerätä kavereita ja kollegoita kimppatilaukseen.

Mihin toimitatte?

Yhden kauluspaidan tilauksen toimitamme isossa kirjeessä kotiosoitteesi. Mikäli olet tilannut enemmän kuin yhden kauluspaidan, toimitamme tilauksen Economy-pakettina lähimpään Postiin. Yli 200€ tilausten toimitus on aina ilmainen, muuten toimituskulut ovat 8 €.

Kuinka saan mittani kauluspaitaa varten?

Kauluspaitaa tilatessa saat mittasi joko mittaamalla parhaiten istuvan paitasi tai ottamalla kaverisi avustuksella mitat vartalostasi. Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin toimivia. Mikäli omistat hyvin istuvan paidan, suosittelemme kyseisen paidan mittaamista, koska tämä vaihtoehto on sinulle helpompi. Mikäli sinua askarruttaa jokin mittaamiseen liittyvä asia, ole yhteydessä info@adamvest.fi.

Mikä ero on vaihtoehtojen slim-fit ja standard-fit välillä?

Slim-fit on näistä vaihtoehdoista hieman tiukempi ja vartalon myötäisempi kuten nimestäkin voi päätellä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ympärysmittoihin - kuten rintaan ja vatsaan - räätäli lisää vähemmän senttejä kuin standard-fit vaihtoehtoon. Mikäli haluat paitasi tiukempana, suosittelemme vaihtoehtoa slim-fit ja toisaalta jos tykkäät hieman rennommasta paidasta, on standard-fit parempi valinta.

En ole aiemmin tilannut kustomoituja vaatteita. Mitä minun pitäisi tietää?

Hienoa, että löysit sivuillemme :) Kustomoitujen vaatteiden tilaaminen saattaa kuulostaa työläältä, mutta olemme pyrkineet tekemään siitä mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Parasta kustomoitujen vaatteiden tilaamisessa on se, että pystyt vaikuttamaan kaikkeen haluamaasi ja suunnittelemaan unelmiesi vaatekappaleen. Täytämme mielellämme toiveita ja mikäli tarvitset apua, ole yhteydessä info@adamvest.fi.

En löydä mieleistäni kangasta. Mitä teen?

Pyrimme tarjoamaan riittävän määrän kankaita joista pitäisi löytyä loistavia kangasvaihtoehtoja kenelle tahansa. Mikäli et kuitenkaan löydä mieleistäsi kangasta, ota meihin yhteyttä info@adamvest.fi ja pyrimme toteuttamaan kangastoiveesi.

Missä vaatteet tehdään?

Vaatteet tehdään läheisessä yhteistyössä ammattitaitoisten thaimaalaisten räätälien kanssa. Työn ja kankaiden laatu on ensiluokkaista ja varmasti täyttää laatuvaatimuksesi.

Missä lämpötilassa Adam & Vest kauluspaidat pestään?

Pesuohjeet löytyvät kauluspaidasta. Suosittelemme normaalia pesua eli 30-40°C.

Mitä teen jos kauluspaitani ei istu minulle omasta mittausvirheestäni johtuen?

Älä hätäänny, vaan ole yhteydessä info@adamvest.fi ja lähetä valokuva paidastasi niin arvioimme istuvuuden ja annamme sinulle vinkkejä mittojen parantamiseksi. Autamme mielellämme mittojen parantamisessa ja mikäli istuvuus ei ole hyvä, voimme tarjota hyvityksiä.

Mitä teen jos yritys on tehnyt virheen mitoissa tai tilauksessa?

Tämä on epätodennäköistä, mutta mikäli näin tapahtuu, tarjoamme virheen vakavuudesta riippuen hyvityksiä tai jopa täysin uuden paidan ilmaiseksi. Ole yhteydessä info@adamvest.fi ja lähetä valokuva paidastasi.

Mitä jos en löytänyt vastausta kysymykseeni?

Ota yhteyttä info@adamvest.fi ja vastaamme sinulle henkilökohtaisesti.