Mittausohjeet

Kauluspaitaa tilatessa saat mittasi joko mittaamalla parhaiten istuvan paitasi tai ottamalla kaverisi avustuksella mitat vartalostasi. Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin toimivia mutta mikäli omistat hyvin istuvan paidan, suosittelemme tämän mittaamista koska tämä vaihtoehto on sinulle helpompi. Mikäli sinua askarruttaa jokin mitta ole yhteydessä info@adamvest.fi.

Paidat alkaen 89€!

Mittausohjeiden jälkeen voit tutustua valikoimaamme. Valmistamme paidat omien mittojesi ja toiveidesi mukaan!

Paidan mittaaminen

Mikäli omistat valmiiksi hyvin istuvan kauluspaidan suosittelemme käyttämään tämän paidan mittoja ja tarpeen mukaan parantelemaan niitä. Näin tilattuna kaikki mitat ovat lopullisia mittoja eikä niihin enää lisätä senttejä. Vertailun vuoksi esimerkkinä oleva kauluspaita on slim-fit hoikalle ja urheilulliselle miehelle jonka pituus on 185cm ja paino 80kg.

Kaulanympärys

Mittaa kaulanympärys kauluksesta napin keskeltä napinreiän keskikohtaan kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Esimerkkinä kuvassa kaulanympärys on 40cm.


Rinta

Mittaa rinnan leveys suoraan kainalojen alta vasemmasta saumasta oikeaan saumaan kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Esimerkkinä kuvassa rinnan leveys on 54cm.


Vatsa

Mittaa vatsan leveys noin puolivälistä rintaa ja lantiota vasemmasta saumasta oikeaan saumaan kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Esimerkkinä kuvassa vatsan leveys on 45cm.


Lantio

Mittaa lantion leveys paidan alareunasta vasemmasta saumasta oikeaan saumaan kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Tämä mitta on yleensä suurempi kuin vatsan leveys ja paidan mallista riippuen tämä voi olla jopa yli 5cm leveämpi kohta kuin vatsan leveys. Esimerkkinä kuvassa lantion leveys on 47cm.


Hartiat

Mittaa hartioiden leveys vasemman ja oikean sauman välissä hartioiden kohdalta kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Esimerkkinä kuvassa hartioiden leveys on 47cm.


Hiha

Mittaa hihan pituus hartian saumasta hihansuun loppuun kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Esimerkkinä kuvassa hihan pituus on 64cm.


Hihansuu

Mittaa hihansuun leveys kuvan osoittamalla tavalla vasemmasta reunasta oikeaan reunaan. Esimerkkinä kuvassa hihansuun leveys on 23.5cm.


Hauis

Mittaa hauiksen leveys hihasta hauiksen kohdalta kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Hauiksen leveys mitataan 15-20cm hartian saumasta kohti hihansuuta. Esimerkkinä kuvassa hauiksen leveys on 17.5cm.


Olkapää

Mittaa olkapään leveys kuvan osoittamalla tavalla. Esimerkkinä kuvassa olkapään leveys on 24cm.


Pituus

Mittaa paidan pituus hartian saumasta paidan alareunaan kuvan osoittamalla tavalla mittanauha suorassa. Esimerkkinä kuvassa paidan pituus on 74cm.