Tietoa meistä

Adam & Vest

Hoikka, pitkä, atleettinen, tukeva, lyhyt... Oli vartalosi minkä mallinen tahansa, huomaat vaateostoksilla usein, ettei kunnolla istuvaa kauluspaitaa tai pukua ole helppo löytää. Toisinaan hihat ovat liian pitkiä, toisinaan kiristää hartioista. Mekin olemme kohdanneet saman ongelman, ja siksi haluammekin muutoksen. Mittatilausvaatteiden ei tarvitse olla vain äveriäiden ja vannoutuneimpien muotidiggareiden juttu, vaan ne sopivat kaikille – ovathan ne mittojesi mukaan tehty!

Adam & Vest on perustettu, jotta kaikilla olisi mahdollisuus mittatilausvaatteisiin.

Haluamme tarjota laadukkaita asusteita, mutta kuitenkin edullisesti. Olemme luoneet tilausjärjestelmästämme yksinkertaisen, mutta kuitenkin sellaisen, joka tarjoaa mahdollisuuksia laaja-alaiseen kustomointiin sinun toiveidesi mukaisesti. Mittausohjeet ovat niin yksinkertaiset, että pystyt ottamaan ne vaikka ihan itse. Jos haluat erikoiskustomointia, jollaista et kuitenkaan löydä sivuiltamme, ole meihin yhteydessä – teemme kaikkemme että saamme erikoisimmatkin toiveet toteutettua.

Kokeile! Kun kerran pukee omien mittojen mukaan tehdyn kauluspaidan päälle, ei enää koskaan halua muunlaisia käyttääkään.

Adam & Vest -tiimi: Pasi, Ville & Marko
etunimi@adamvest.fi