Mittausohjeet

Kauluspaitaa tilatessa saat mittasi joko mittaamalla parhaiten istuvan paitasi tai ottamalla kaverisi avustuksella mitat vartalostasi. Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin toimivia mutta mikäli omistat hyvin istuvan paidan, suosittelemme tämän mittaamista koska tämä vaihtoehto on sinulle helpompi. Mikäli sinua askarruttaa jokin mitta ole yhteydessä info@adamvest.fi.

Paidat alkaen 89€!

Mittausohjeiden jälkeen voit tutustua valikoimaamme. Valmistamme paidat omien mittojesi ja toiveidesi mukaan!

Vartalon mittaaminen

Vartalon mittoihin lisätään pari senttiä ja tämän päätöksen tekee ammattilaisräätäli mittojesi mukaan. Ensimmäisessä tilauksessa kannattaa ottaa mitat hieman löysemmin etenkin rinnan ja vatsan kohdalta ettei paita tule vahingossa liian tiukaksi etenkin tilattuna slim-fit. Suosittelemme, että pyydät kaveria auttamaan mittojen ottamisessa.

Kaulanympärys

Mittaa kaulasi aataminomenan alapuolelta eli siitä kohdasta, johon paidan ylin nappi asettuu. Jätä kaulan ja mitan väliin 2 sormea. Tämä on paidan lopullinen mitta.


Rinnanympärys

Mittaa rinnanympäryksesi suoraan kainalojen alta rinnan paksuimmasta kohdasta ja ole tarkkana, että mittanauha pysyy suorassa. Jätä 1-2 sormea mitan ja vartalon väliin.


Vatsa

Mittaa vatsan ympärys vatsan leveimmästä kohdasta noin navan korkeudelta. Varmista, että mittanauha pysyy suorassa koko matkan. Jätä 1-2 sormea mitan ja vartalon väliin.


Lantio

Mittaa lantiosi levein kohta (reisiluun pallomaisen pään kohdalta) jalkojen ollessa yhdessä. Varmista, että mittanauha pysyy suorassa koko matkan. Jätä 1-2 sormea mitan ja vartalon väliin.


Hartiat

Mittaa hartialinjasi mittanauha suorassa solisluiden ulkoreunoista selän yli. Tämä mitta kannattaa tarkistaa hyvin istuvasta kauluspaidasta mittaamalla etäisyys vasemman ja oikean sauman välissä hartioiden kohdalta. Tämä on lopullinen mitta.


Hiha

Hihan saat oikean pituiseksi mittaamalla solisluun ulkoreunasta alaspäin haluamaasi pisteeseen. Tämä on yleensä joko ranteen loppuosa tai peukalon ensimmäinen nivel. Parhaimman tuloksen saat kun mittaat hihan jo omistamastasi kauluspaidasta ja tarpeen mukaan joko lisäät tai vähennät tästä senttejä. Tämä on lopullinen mitta.


Ranne

Mittaa kätesi ranteen paksuimmasta kohdasta niin että jätät 2 sormea mitan ja ranteen väliin. Mikäli käytät kelloa lisää tähän mittaan 1-2 senttiä kellon paksuudesta riippuen.


Hauis

Mittaa kätesi rentona hauiksen kohdalta. Jätä 1-2 sormea mitan ja hauiksen väliin.


Olkapää

Mittaa olkapääsi ympärysmitta kainalon ja hartialinjan kohdalta. Jätä muutama sentti löysää oman mieltymyksen mukaan. Tämä on lopullinen mitta.


Pituus

Mittaa hartialinjasta alaspäin niin pitkäksi kuin haluat paidan. Parhaimman tuloksen saat kun mittaat pituuden jo omistamastasi kauluspaidasta ja tarpeen mukaan joko lisäät tai vähennät tästä senttejä. Tämä on lopullinen mitta.